Wat kan jij betekenen?

We gaan binnenkort aan de slag in Utrecht! Dus woon of werk jij in Utrecht en omgeving en wil je, net als wij, niet machteloos toekijken maar echt iets doen voor de Oekraïense vluchtelingen? Help ons dan mee!

In een paar weken tijd bouwen wij een leegstaand kantoorpand om tot een fijne, huiselijke opvanglocatie voor de Oekraïeners. En daar kunnen wij alle hulp en steun bij gebruiken!

Wie wil Stichting Care4Good helpen verhuizen?

Wij zoeken met spoed vrijwilligers die ons op zaterdag 1 oktober in Utrecht willen helpen met het verhuizen van een gedoneerde inboedel. E.e.a. gebeurt onder begeleiding van een professionele verhuizer. We kunnen alle hulp gebruiken dus neem contact op met Linda (06-81481206) om je aan te melden. Alvast heel hartelijk dank!

Vrijwilligers

Van oktober tot december zetten we onze schouders eronder. En dat kunnen we niet zonder vrijwilligers! Het werk varieert van het sorteren van spullen, het in elkaar zetten van meubels, het inrichten van de locatie tot buddy’s voor de gevluchte gezinnen. De ene vrijwilliger wil zich op vaste dagen inzetten en de ander liever incidenteel. Het kan allemaal en alle hulp is meer dan welkom.

Meld je aan als vrijwilliger

Doneer spullen

Binnenkort delen wij hier de lijst met spullen die we nodig hebben voor onze nieuwe opvanglocatie in Utrecht.

Doneer een bijdrage

Lokale ondernemers

Wij werken nauw samen met lokale ondernemers en waarderen hun inzet en betrokkenheid enorm. Heb je restpartijen over die wij kunnen gebruiken bij de inrichting van het pand? Heb je producten of diensten waar de bewoners gebruik van kunnen maken (bijv voeding, kapper, fietsenmaker)? Of wil je je personeel als vrijwilliger inzetten (MVO)? Meld jouw bedrijf aan en we nemen snel contact met je op om te kijken hoe we samen het verschil gaan maken.

Meld je bedrijf aan

Ben je pandeigenaar of werkzaam bij de gemeente en geïnteresseerd in onze aanpak?

Download 1 van onze informatiepakketten. Dan nemen wij contact met je op.

Bekijk onze informatiepakketten

Wij bieden hulp in de vorm van goederen, persoonlijk contact en liefde