Wat kan jij betekenen?

We gaan binnenkort weer aan de slag! Dus wil je, net als wij, niet machteloos toekijken maar echt iets doen voor de Oekraïense vluchtelingen? Help ons dan mee!

In een paar weken tijd bouwen wij een leegstaand kantoorpand om tot een fijne, huiselijke opvanglocatie voor de Oekraïeners. En daar kunnen wij alle hulp en steun bij gebruiken!

Vrijwilligers

Wij kunnen niet zonder vrijwilligers! Het werk varieert van het sorteren van spullen, het in elkaar zetten van meubels en het inrichten van de locatie tot buddy’s voor de gevluchte gezinnen. De ene vrijwilliger wil zich op vaste dagen inzetten en de ander liever incidenteel. Het kan allemaal en alle hulp is meer dan welkom.

Meld je aan als vrijwilliger

Doneer spullen

Binnenkort delen wij hier de lijst met spullen die we nodig hebben voor onze nieuwe opvanglocatie.

Doneer een bijdrage

Lokale ondernemers

Wij werken nauw samen met lokale ondernemers en waarderen hun inzet en betrokkenheid enorm. Heb je restpartijen over die wij kunnen gebruiken bij de inrichting van het pand? Heb je producten of diensten waar de bewoners gebruik van kunnen maken (bijv voeding, kapper, fietsenmaker)? Of wil je je personeel als vrijwilliger inzetten (MVO)? Meld jouw bedrijf aan en we nemen snel contact met je op om te kijken hoe we samen het verschil gaan maken.

Meld je bedrijf aan

Ben je pandeigenaar of werkzaam bij de gemeente en geïnteresseerd in onze aanpak?

Download 1 van onze informatiepakketten. Dan nemen wij contact met je op.

Bekijk onze informatiepakketten

Wij bieden hulp in de vorm van goederen, persoonlijk contact en liefde