Wat kan jij betekenen?

Heel veel! Want we zijn inmiddels druk bezig met 2 nieuwe opvanglocaties in Amsterdam Zuidoost en Amsterdam Buitenveldert. Deze keer niet alleen voor Oekraïense vluchtelingen maar ook voor Economisch daklozen. Dus wil je, net als wij, niet machteloos toekijken maar echt iets doen voor deze kwetsbare groep mensen? Help ons dan mee! 

Vrijwilligers

Wij kunnen niet zonder vrijwilligers. Samen zetten we onze schouders eronder en creëren we 2 comfortabele en huiselijke opvanglocaties in Amsterdam. Vanaf februari 2024 is er van alles te doen, zoals het sorteren van spullen, het in elkaar zetten van meubels en het inrichten van het pand. De ene vrijwilliger wil zich op vaste dagen inzetten en de ander liever incidenteel. Het kan allemaal en alle hulp is meer dan welkom.

Meld je aan als vrijwilliger

Mooie spullen

Wij zijn op zoek naar goede meubels en spullen om onze opvanglocaties in Amsterdam mee in te richten. Dit doen we zo duurzaam mogelijk dus verzamelen we ook nu weer tweedehandse inboedel. Klik op de button voor meer informatie.

 

Doneer spullen

Lokale bedrijven

Wij werken nauw samen met Amsterdamse organisaties en ondernemers. We waarderen hun inzet en betrokkenheid enorm. Heeft jouw bedrijf inboedel of restpartijen over die wij kunnen gebruiken bij de inrichting van het pand? Of wil je je personeel, in het kader van MVO, een dag als vrijwilliger inzetten? Meld je bedrijf aan en we nemen snel contact op om te kijken hoe we samen het verschil gaan maken!

Meld je bedrijf aan

Ben je pandeigenaar of werkzaam bij de gemeente en geïnteresseerd in onze aanpak?

Download 1 van onze informatiepakketten. Dan nemen wij contact met je op.

Bekijk onze informatiepakketten

Wij bieden hulp in de vorm van goederen, persoonlijk contact en liefde