[section label=”About” bg_color=”#323d67″ padding=”40px” padding__sm=”20px” padding__md=”40px” scroll_for_more=”true”]

[gap]

[row v_align=”middle” h_align=”center”]

[col span=”8″ span__sm=”12″ span__md=”12″ align=”center”]

[ux_text class=”tagline collapse red”]

Over ons

[/ux_text]
[gap height=”5px”]

[ux_text font_size=”1.35″]

Claudette

[/ux_text]
[gap height=”10px”]

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Team Members” bg_color=”rgb(41, 48, 83)” dark=”true” padding=”70px” padding__sm=”30px” padding__md=”50px” class=”custom-follow-icons”]

[row]

[col span__sm=”12″]

[row_inner]

[col_inner span=”8″ span__sm=”12″ margin=”0px 0px -30px 0px”]

Claudette is de drijvende kracht achter Care4Good Foundation en eigenaar van de twee succesvolle en snel groeiende bedrijven Neomax  en Olgreen. Neomax is een IT-dienstverlener voor (tijdelijke) IT-uitdagingen op het gebied van support en beheer. Olgreen is detacheerder van ervaren IT specialisten, met inmiddels 3 opeenvolgende FD Gazellen Awards op zak. Olgreen en Neomax vormen samen een groep van bijna 200 werknemers.

Claudette over Care4good Foundation

“Ik ben gestart als ondernemer toen ik 26 jaar was, Neomax is opgericht in 2007 en Olgreen in 2013. Al sinds een lange tijd heb ik mijzelf financieel onafhankelijk gemaakt, wat een enorm gevoel van vrijheid geeft. Maar tegelijk ook een gevoel van verantwoordelijkheid naar de mensen die moeten knokken voor hun bestaan, waar simpelweg hun wieg op de verkeerde plek heeft gestaan. Ik heb altijd al de wens gehad om iets terug te doen voor deze groep mensen.

[/col_inner]
[col_inner span=”4″ span__sm=”12″ align=”left”]

[ux_image id=”1162″]

[/col_inner]

[/row_inner]
[row_inner h_align=”center”]

[col_inner span__sm=”12″]

Door het runnen van 2 bedrijven en nog een gezin met 3 kinderen, was hier tot voor kort weinig tijd voor. Omdat je dus in je eigen ratrace zit, is er geen ruimte om te zien wat er nu echt aan de hand is in de wereld. Waarom is er armoe? Hoe komt het dat er geen watervoozieningen zijn op bepaalde plekken? Waar zijn er burgeroorlogen en wat voor een impact heeft dit voor de burgers? Welke ziektes zijn er in onderontwikkelde landen, en wat is de oorzaak hiervan? Vragen waar ik nu simpelweg geen antwoord op heb, omdat ik hier nauwelijk mee in aanraking ben geweest.

Tot het moment in 2018, na een heftige ingrijpende gebeurtenis in ons gezin, hebben Arthur en ik het besef gekregen dat niet alles te koop is. Ons zoontje is in dit jaar helaas overleden, nadat we een periode van 5 weken in het Ronald McDonald huis hebben gewoond. We zeiden toen wel eens, “ik zou alles wat we hebben willen inleveren om ons zoontje in leven te houden”. Dit soort gedachten maakt een hoop los, zoals de zingeving, waar doen we het nou allemaal voor?

Het is een periode van verdriet geweest, maar ook ontzettend veel liefde. Naast onze familie en vrienden, hebben we veel liefde en steun ontvangen van onbekenden in het Ronald McDonald huis. Arthur en ik hebben toen al eens gezegd, we willen dit ook doen, we willen iets terug doen in welke vorm dan ook wat er op ons pad komt.

Dit gevoel te hebben ervaren heeft mij geinspireerd om dit ook terug te geven aan anderen die het nodig hebben. Want vaak is dat al voldoende. Het gevoel dat je er niet alleen voor staat, dat je problemen gezien worden en dat je omringd wordt in een warm bad door mensen die zich met hart en ziel inzetten om er voor je te zijn. Dat is mij voor de essentie waar deze Foundation om draait.

Met de foundation willen wij ons steentje bijdragen in het verbeteren van de wereld op alle vlakken. Vanuit Neoamx en Olgreen staan we jaarlijks een deel van de winst af om diverse initiatieven te ondersteunen. Initiatieven die gericht zijn op gelijkheid, onafhaneklijkheid, scholing in ontwikkelingslanden en een veilige leefomgeving. Maar ook willen we ons meer verdiepen in de problemen die zich voordoen met betrekking tot het behoud van de aarde.

Met onze kennis, en financiele steun hopen we andere initieven beter te kunnen begeleiden in het bereiken van hun doelstellingen.

We willen hierbij graag werken met mensen die hier net als ons,  hier onbaatzichtig in staan en zich volledig willen committen. Overigens is dit ook de purpose van ons bedrijf.

Wie goed doet, wie goed ontmoet

Met ons eerste initiatief care4Ukraine heb ik mogen ervaren hoe fantastich het is om de moeders met kinderen op te vangen. Het is ongeloofijk hoeveel liefde, inzet en betrokkenheid er uit alle hoeken komt. In een week tijd heeft dit initatief zich uitgebreid met een team van ruim 100 vrijwilligers. Organisch heeft zich een organisatie gevormd van gelaagde structuren van leiders en volgers, herkenbaar uit het bedrijfsleven. Maar het grote verschil dat dit ontstaan is vanuit de natuurlijk drijfveren van de mensen. Iedereen doet waar hij/zij goed in is en doet dit met passie en overtuiging. Soms zoom ik uit en dan zie ik een organisatie vergelijkbaar met mijn bedrijf, en dan denk ik, nou zo lastig kan het toch niet zijn om een bedrijf op te zetten😉

De kracht hiervan is een mix van samenhorigheid, verantwoordelijk voor de medemens, onbaatzuchtig en niet lullen maar poetsen en mentaliteit. Heerlijk, wat een energie!”

[/col_inner]

[/row_inner]

[/col]

[/row]
[gap]

[row]

[col span__sm=”12″]

[ux_text class=”tagline yellow”]

Team

[/ux_text]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image_box img=”1162″ image_height=”100%” text_align=”left”]

Claudette Martens

Voorzitter

[gap height=”15px”]

[follow style=”small” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/claudettemartens/”]

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image_box img=”1188″ image_height=”100%” text_align=”left”]

Paul Kluvers

Penningmeester

[gap height=”15px”]

[follow style=”small” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/paulkluvers/” class=”custom-follow-icons”]

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image_box img=”1164″ image_height=”100%” text_align=”left”]

Arthur Muller

Bestuurslid

[gap height=”15px”]

[follow style=”small” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/arthur-muller-438b36a/” class=”custom-follow-icons”]

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image_box img=”1224″ image_height=”100%” text_align=”left”]

Esther te Pas

Bestuurslid

[gap height=”15px”]

[follow style=”small” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/floorhaverkampbegemann/” class=”custom-follow-icons”]

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[ux_image_box img=”1187″ image_height=”100%” text_align=”left”]

Floor Serto

Secretaris / adviseur

[gap height=”15px”]

[follow style=”small” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/floorhaverkampbegemann/” class=”custom-follow-icons”]

[/ux_image_box]

[/col]
[col span=”4″ span__sm=”12″]

[/col]

[/row]

[/section]